<h2>Ενοικίαση - Τοποθέτηση Ικριωμάτων</h2><p>Σας προσφέρομε οικονομική ενοικίαση μεταλλικών ικριωμάτων καθώς αναλαμβάνουμε και την τοποθέτησή τους στην οικοδομή ή το κτίριό σας..</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.skalosiesbampali.4ty.gr/more2.php?l=el&id=4119' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Πώληση Ικριωμάτων</h2><p>Σας προσφέρουμε σε οικονομικές τιμές την καλύτερη ποιότητα μεταλλικών ικριωμάτων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.skalosiesbampali.4ty.gr/more2.php?l=el&id=4120' >Περισσότερα...</a></div> Slideshow image
Previous Next
Ενοικίαση - Τοποθέτηση Ικριωμάτων

 
Ενοικίαση - Τοποθέτηση Μεταλλικών Ικριωμάτων
Πώληση - Ενοικίαση - Τοποθέτηση Μεταλλικών Ικριωμάτων | Βόλος
 
 
Η εταιρεία μας η οποία εδρεύει στον Βόλο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις οικοδομικές εργασίες και στην ενοικίαση - τοποθέτηση μεταλλικών ικριωμάτων (σκαλωσιών) παντός τύπου, στο Βόλο αλλά και σε όλο το χώρο της Θεσσαλίας. 
 
Σας προσφέρομε οικονομική ενοικίαση μεταλλικών ικριωμάτων καθώς αναλαμβάνουμε και την τοποθέτησή τους στην οικοδομή ή το κτίριό σας, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι που θα εργαστούν, να εκτελέσουν την εργασία τους με απόλυτη ασφάλεια. 
 
Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει την άμεση τοποθέτηση των ικριωμάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος, ώστε να σας παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια. 
 
Η μεταφορά των ικριωμάτων γίνεται με ιδιόκτητα οχήματα της εταιρείας και καλύπτουμε τον Βόλο και όλη την Θεσσαλία. Όλα τα μεταλλικά ικριώματα μας είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις προδιαγραφές και στους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ συνοδεύονται από ISO 9001:2000, πιστοποιητικό ποιότητας για σχεδιασμό, κατασκευή και εγκατάσταση.
 
Πρωταρχικός στόχος, είναι η έγκαιρη παράδοση του έργου, με το μεγαλύτερο συντελεστή ασφάλειας.
 
Εξυπηρετούμε άμεσα όλο το Βόλο και την Θεσσαλία. 
 
Έργα μας

Περισσότερα Έργα  Όλες οι υπηρεσίες  

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας! 
ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ | Πώληση - Ενοικίαση - Τοποθέτηση Ικριωμάτων
Βόλος  / Μαγνησίας | Τηλ: 6988439999